Despre

Acest site este facut cu ajutorul uimitoarei platforme WordPress,si icearca sa ajute pe cei care au probleme in domeniul calculatoarelor,vor sa stie cum sa imbunatateasca sistemul si sa aiba performante mai ridicate.De asemanea informatii utile puteti gasi si pe Videotutorial.ro un site care va ofera suport absolut gratuit in foarte multe probleme si este in limba romana.

Puteti sa lasati comentarii si idei despre ce anume va intereseaza si noi o sa postam metode prin care va puteti rezolva aceste probleme in domeniu(informatica).Am facut acest site deoarece cred ca sunt o gramada de persoane care sunt la inceput de drum si intampina impedimente ,deci pot gasi rezolvare la o mica parte din acestea.

Anunțuri
Comments
One Response to “Despre”
  1. DragomirAndreiAlexandru Blog spune:

    Salut am lasat un com.. am si eu nevoie de ajutor.. din partea ta..sa urc si eu niste plaghinuri saus a pun un player radio sau de muzica pe blogul meu wordpress… te rog .. baga id meu dragomirandreialexandru.wordpress.com sau macar da-mi un mail..dar.. nuc red ca ma descurc fara mai mult ajutor din partea ta.. nu vreaus a te deranjez..dar ..nu stiu cu cine sa vorbesc despre wordpress si ce nu stiu eus a fac… mie nu imi apare la panoul de control acolo categoria plaghin… nu stiu dc. blogul meu este http://dragomirandreialexandru.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: